1152 Budapest, Szentmihályi út 171.1152 Budapest, Szentmihályi út 171.
+36 1 501 3450+36 1 501 3450
info
myStock
MAGUNKRÓL
Főoldal > MAGUNKRÓL > NVC Lighting - Magyarország > Cégtörténet

Cégtörténet

A világítástechnikai piac egyik fiatal szereplője az ICON Electric Kft. 2011. óta folytatja üzleti tevékenységét Magyarországon és a környező országokban.
A cég kereskedelmi politikájának értelmében közvetlenül csak nagykereskedelmi, viszonteladói partnereket szolgál ki.
Legnagyobb értékei a már bevezetett, ismert márka, az "ICON" és a know-how, a szakmai tudás, melyet a cégben dolgozó emberek képviselnek.
A Kínában bérgyártásban gyártatott saját márkás termékek minősége, ár/érték aránya rövid idő alatt komoly sikert aratott a piacon.
A márkának és a kínai kapcsolati tőkének köszönhetően figyelt fel az ICON Electric Kft. eredményeire Kína legnagyobb világítástechnikai cége, az NVC Lighting Technology Corporation.
Bartal Attila az ICON Electric Kft. tulajdonos ügyvezető igazgatója szerint: “A világítástechnikai piacon nagyon fiatalnak számító magyar tulajdonú vállalatként működő  ICON Electric Kft. további fejlődését csak úgy lehet fenntartani, ha eredményesen veszünk részt regionális tendereken, és még versenyképesebb ajánlatokat tudunk tenni és teljesíteni multinacionális versenytársainkkal összevetve, nem csak Magyarországon, hanem az egész régióban. Az NVC Lighting Technology Corporation  és az ICON Electric Kft. üzleti filozófiájának azonosságai azt mutatták, hogy az NVC Lighting Technology Corporation-nel létrejövő megállapodás a következő helyes lépés az ICON Electric Kft. életében.”  

Az ICON Electric Kft. és a huizhou székhelyű NVC Lighting Technology Corporation vállalat hosszú, több lépésben zajló tárgyalássorozat eredményeként megállapodtak, hogy 2014. nyarától az NVC Lighting Corporation által gyártott termékek magyarországi forgalmazásával megbízzák az ICON Electric Kft-t. A cég 2015. tavaszától ICON TECHNOLOGY Kft-ként folytatja tovább működését. 

PARTNEREINK

KAPCSOLAT

1152 Budapest, Szentmihályi út 171.1152 Budapest, Szentmihályi út 171.
+36 1 501 3450+36 1 501 3450
info

ÜZENET